SHENNONG Hagyományos Kínai Orvosi Intézet

A természet törvényei állandóak, változatlanok. Életünk minősége attól függ, hogy mennyire vagyunk képesek felismerni ezeket az ősi törvényszerűségeket, és mennyire tudjuk saját életünket, gondolkodásunkat ezekkel a természeti törvényekkel összehangolni. A több mint 2500 éves Hagyományos Kínai Orvoslás és Gyógyászat teljes spektruma ezeken a törvényszerűségeken alapul

Intézetünk célja a Hagyományos Kínai Orvoslás és Gyógyászat ősi filozófiájának, autentikus tanainak és gyakorlatának megismertetése és terjesztése 4 éves szabadegyetemünk keretei között, illetve a hozzánk forduló betegek gyógyítása a Hagyományos Kínai Gyógyászat sajátságos és autentikus eszközeivel

A ShenNong Intézetről

A Kínai Gyógymódok Akadémiájának soron következő képzései:


Kínai Gyógyászati Kar

  • DaoYin M1: 2018.02.24.
  • Szülők Iskolája: 2018.04.23.
  • Tuina T1: 2018.10.13.
  • QiGong Q1: 2018.10.20.
Kínai Orvostan Kar

  • Következő évfolyam: 2018.09.15.

Képzéseinkkel kapcsolatos részletes információk a megfelelő oldalakon találhatóak.

Amennyiben honlapunk és képzéseink részleteinek elolvasása után további információkra van szükség:

Tel: +36 70-301-43297

Képzéseink megkezdéséhez nincs szükség semmilyen egészségügyi végzettségre, vagy korábbi szakmai tapasztalatra.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információk a megfelelő oldalakon találhatók

Kínai Gyógymódok Akadémiája

Akadémiánkon a Hagyományos Kínai Orvoslás autentikus tanait, filozófiáját, elméletét és gyakorlatát oktatjuk iskolarendszeren kívüli szabadegyetemi oktatás keretei között. Az oktatás Magyarországon egyedülálló módon, két különböző karon és az elérhető legmagasabb szinten folyik.

A Hagyományos Kínai Orvostan Karon a képzés 4 éven át tart, melynek során a hallgatók egyedülálló mélységben ismerhetik meg, és sajátíthatják el az autentikus Hagyományos Kínai Orvoslás tanait. A szakmai anyag, a tematika, a tantárgyak felépítése a Kínában működő Hagyományos Kínai Orvostudományi és Farmakológiai Egyetemek képzési tematikájára épül, az oktatott tantárgyak, tanegységek anyagai tökéletesen autentikusak, minőségükben megegyeznek a kínai orvostudományi egyetemek szakmai anyagaival, tankönyveink azonosak a kínai egyetemeken és főiskolákon használt tankönyvekkel. A képzés magyar nyelven folyik, és a jelenleg hatályos magyar törvények szerint akupresszőr képzésnek minősül. Célunk a jelenlegi törvényi szabályozás keretei között és annak szellemével összhangban a legmagasabb szintű kompetencia biztosítása azok számára, akik a Hagymányos Kínai Orvoslás tanait és terápiás eljárásait természetgyógyászati tevékenységük keretei között használni szeretnék.

A Hagyományos Kínai Gyógyászati Karon belül képzéseink több szakon folynak, minden szakon szintekre osztottak, egy szint képzése 1 szemeszteren át tart. Ezen a karon a Hagyományos Kínai Orvoslás komplexumához tartozó különböző mozgás-, légzés-, és masszázsterápiák oktatása folyik. Ezen képzéseink természetgyógyászati képzéseknek minősülnek.

Akadémiánk mindenki számára nyitva áll, aki az alapoktól a legmagasabb szintig szeretné elsajátítani a Hagyományos Kínai Orvoslás és Gyógyászat autentikus tanait.

  • Tel: (+36) 70-301-4329
  • mail: info kukac kinaiorvoslas.hu

Bölcseletek